Radiodramatik / Podcast-bibliotek / HOMOstorier

HOMOstorier


 
HOMOstorier er en dansk produceret podcast med homo-historier - fortællinger med og om LGBTQ’ere (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender og Queer – personer).
 
HOMOstorier kommer hen over tiden til at indeholde en bred vifte af historier, og det der binder dem sammen er, at de er fortalt af ikke-heteroseksuelle.
 
Historierne er vidt forskellige. Det er unge og ældre, det er bøsser og lesbiske. De forholder sig til politik, seksualitet, arbejdsmarked og meget andet. Det, der binder historierne sammen er, at de er fortalt af mennesker, som på et tidspunkt aktiv har taget stilling til seksualitet.
 
HOMOstorier ønsker at vise bredden i LGBTQ-miljøet, som er anderledes end det, medierne normalt har tendens til. - Det er lige så vigtigt, at fortælle om den familiefar, som pludselig finder ud af at han har levet et helt andet liv end det han egentlig drømmer om, som det er at fortælle om bøsserne der danser til priden. Begge dele er en del af mangfoldigheden, siger Morten Aagaard, der er stemmen bag HOMOstorier.